- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
®abstract® #85433 üzenetére
jó hát értem, de mi az alternatíva?
kínai rendelésnél eleve bukta a gari, most rendelni sem nagyon lehet egy ideig a vámos-áfás mizéria miatt, egyrészt nem kalkulálható a költség másrészt fennakadásokkal simán lehet számolni.
ha megnézed ez a tablet 46, áfa nélkül egyből 36, van még rajta valamennyi vám, artisjus adó tuti van a tárhely miatt, mire mindent összeadsz kb. kijön a 25 de ettől még mindig nem vagyok előrébb.
100k-t akkor sem adok egy tabletért ha lemegy a boltba, annyit nekem nem ér meg a gyakorlat, az még egy lehetőség, hogy nem veszek semmit. teljesen reális ez is, ha kiderül hogy ez ennyiért örömet nem fog okozni, csak bosszúságot, akkor elengedem a kérdést azzal, hogy amennyit szánok rá annyiért nem érdemes venni.
-
DeFranco
nagyúr
köszönöm, tehát akkor a szoftver olyan amilyen (ez nem annyira izgat), kijelző vállalható elvileg, kérdés még a használhatóság...
hogy kell elképzelni, hol lehet ennek a tabletnek a "határa", mi az amiben ez kevesebb mint pl. egy belépő/közepes samsung? youtube magas felbontáson beszaggathat? facebook dadog? komplexebb weboldalak köhögnek? office-like alkalmazások akadoznak?
vagy ilyenekkel nem kell számolnom? hogy lőjem be a kompromisszumokat?
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
teljesen laikus vagyok tablet témában, a választásban szeretném a segítségeteket kérni.
alap felhasználáshoz keresnék tabletet, játék nem lenne rajta, elsősorban képregény és esetleg ebook-olvasás, böngészés, esetleg filmnézés, streaming egyelőre nincs tervben, de nem zárnám ki.
mobilhálózat nem feltétel, nem menne bele sim, android rendszer igen, 10"-os modellt keresek
a keret szűkös, szeretném a 40k-s ársávban megúszni.
az ajánlót átnéztem, ezt a modellt találtam benne mint ami megfelelhet: [Umax VisionBook 10C LTE]
ebből a 4G / LTE nekem nem szükséges.
az lenne a kérdésem, hogy van-e ennek a modellnek még alternatívája hazai beszerzésben, illetve milyen hátrányokkal érdemes számolni egy magasabb árfekvésű modellhez képest, miben nyilvánul meg az olcsósága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest