- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- UHD filmek lejátszása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Hintalow #80572 üzenetére
Állami gondozott kisgyermek, letiltva a wifi hálózatról stb.... valaki kellett hozzá. Csak azt nem tudom ki. Igény mutatkozott a Talkingtom és barbigirl játékokra, valaki meg segített neki....ennyi. Kérdés ki. (tipp van rá) Viszont most ott tartok, hogy a reset miatt be sem kapcsol már szegény tablet. Csak a Cobalt logóig jutott legutóbb. Bár nem csoda, igen gagyi HW.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80569 üzenetére
Érdekes, ezzel még sosem találkoztam, de jó tudni. Más eszközöknél szokott olyan is lenni, hogy át lehet lépni az első bejelentkezést és működik úgy is. (csak nem mennek a google alkalmazások). Apple eszközökön szokott lenni ilyen komoly védelem.
Így viszont féltéglája van a gyerkőcnek, mert annyi ötletem maradt még, hogy ki lehetett, aki segített appokat telepíteni neki a tabletre, talán az ő fiókjában megtalálom az eszközt és sikerülhet törölni.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80567 üzenetére
Egy pár ezer forintos vacak tablet ilyen védelemmel lenne ellátva?
Az mondjuk szép lesz, mert a tulajdonosa a " semmihez sem értek" típusú emberke és sikerült neki a HW, így meg ezek szerint én sem tudok vele mit kezdeni. Akkor marad féltéglának. Kérdés a gyerkőc hogyan fogadja majd ezt a hírt. Plusz poén, hogy a google fiókot hírből sem ismeri, lévén, hogy amúgy is le van tiltva (mármint a gyermek) az internet használatról.
Köszönöm.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80565 üzenetére
Nem akarom megkerülni, nekem az is jó, ha elfogadna végre egy új fiókot. Egyszerűen vacak szerintem a firmware, ami rajta van. Újként állítom be, erre csak azért is olyan google fiókot keres, amin vannak már dolgai. Majd üzenetben közli, hogy egy tulajdonosi fiókkal jelentkezzen be. Kb így mennie kellene, de nem: link (hard reset)
-
Diák66
őstag
Üdv!
Ehhez a csodakészülékhez keresnék firmware fájlt stb..... A baj az, hogy bekapcsol, el is indul, de a google fiók bekérésénél mindenáron olyan fiókot kér, amivel korábban már ment. Új fiókot nem hajlandó elfogadni. Google fiók nélkül meg nem működik, a reset után is az üdvözlőképernyő jön be , aminek a lépésein meg ugye lehetetlen végig menni, az előbb említett okok miatt. Tud valaki ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Opel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1
- Steam Deck
- UHD filmek lejátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest