-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
Kvazár #28715 üzenetére
Az elmúlt hetekben volt lehetőségem használni egy Galaxy Note 10.1-et, és az nagyon tetszett
Nyilván az nagyon más kategória, de annak hatására gondoltam, hogy milyen jó lenne nekem is egy ilyen tanuláshoz, nem kéne laptoppal az ölben feküdni az ágyban
Igazság szerint az olvasás miatt gondoltam 10 colosra, hogy nagyobba lássam a dolgokat. Eddig elég biztos elképzelésem volt az a 10-es Myaudio, most viszont elbizonytalanítottatok
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Tervezem magamat meglepni karácsonyra egy táblagéppel, amit használtan vennék
Két gép között nem tudok most dönteni.. ELSŐ
MÁSODIK
Igazság szerint leginkább pdf, ppt nézegetésre, netezésre ill. esetleg filmnézésre használnám, a játékok nem érdekelnek.. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik lenne az ideális választás? A két magos, kisebb kijelzős, de nagyobb felbontású, vagy az egy magos, nagy kijelzős, kicsivel kisebb felbontású?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest