- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
Van egy Mediapad T5 tabletem.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a pc és a tablet között fájlokat tudjak másolni? Ha kábelen keresztül csatlakoztatom az eszközöket nem történik semmi, nem kérdez rá h töltés, fájlátvitel stb. -
robaGB10
tag
Most vettünk először tabletet( Mediapad T5 10) és tanácstalan vagyok hogy milyen tokot kéne rá venni.
Mit tudnátok ajánlani?
Gyári vagy vmi univerzális? Sima, hajtogatható, elforgatható stb? Ti milyet használtok? -
robaGB10
tag
Sziasztok!
Hosszútávra keresek új tabletet,számlával, 60-70 körül. Főként böngészés, youtube, skype-ra kellene.
Elvárások: szép kijelző, gyors, akadásmentes. 3GB, üzemidő.
Méretet nem mondanék első körben, én sem tudom hogy melyik volna az ideális. Csak wifin keresztül lenne használva.
Huawei tableteket néztem főként. Melyik modell lehet számomra megfelelő? Egyéb márka/tipus?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest