- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
Van egy Mediapad T5 tabletem.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a pc és a tablet között fájlokat tudjak másolni? Ha kábelen keresztül csatlakoztatom az eszközöket nem történik semmi, nem kérdez rá h töltés, fájlátvitel stb. -
robaGB10
tag
Most vettünk először tabletet( Mediapad T5 10) és tanácstalan vagyok hogy milyen tokot kéne rá venni.
Mit tudnátok ajánlani?
Gyári vagy vmi univerzális? Sima, hajtogatható, elforgatható stb? Ti milyet használtok? -
robaGB10
tag
Sziasztok!
Hosszútávra keresek új tabletet,számlával, 60-70 körül. Főként böngészés, youtube, skype-ra kellene.
Elvárások: szép kijelző, gyors, akadásmentes. 3GB, üzemidő.
Méretet nem mondanék első körben, én sem tudom hogy melyik volna az ideális. Csak wifin keresztül lenne használva.
Huawei tableteket néztem főként. Melyik modell lehet számomra megfelelő? Egyéb márka/tipus?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX