- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nezo11
csendes tag
válasz
z0d1AK #40412 üzenetére
Igen, arra én is rájöttem, hogy az átlag tab nem megfelelő. Ezért kerestem célhardvert, így találtam rá a SmartQ Z8-ra (~300 USD). Csak azt nem tudom, hogy a procija elég erős-e (TI OMAP4430).
http://hotmid.com/smartq-z8-8-inch-capacitive-touch-screen-handwriting-android-4-2-tablet.html
-
nezo11
csendes tag
Jegyzetelésre keresek tabletet. Az egyik fórumtárs ajánlotta a SmartQ Z8-t, ami első ránézésre jónak tűnik, de a procija lehet hogy gyenge? A TI OMAP4430 1.0GHz / GPU: SGX540 alkalmas lehet ilyen feladatra? Jegyzetelés mellett internetezésre, filmnézésre használnám, esetleg egyszerűbb játékok jöhetnek még szóba.
-
-
nezo11
csendes tag
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan kínai tablettet amely kézi jegyzetelésre alkalmas mint pl. Galaxy note?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest