- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
150e Ft alatt keresek olyan új, min. 9,5 colos, OLED kijelzős wifi only tabletet, ami alkalmas digitális képregény olvasásra (.pdf, .cbr, .cbz., .epub formátumok), youtube és netflix nézésre és játékra.
Létezik ilyen az elhanyagolt android tablet vonalon? -
Mikor jelenik meg az új?
Hardveresen mennyivel lesz erősebb?
Azt láttam, hogy jóval vékonyabb lesz, mint a mostani, ergó gyenge lesz az akksi benne?
Nem tudom, miért jó az a 4:3-as képarány..Közben rájöttem, hogy kell nekem a 10 hüvelyk, így most a Samsung Galaxy TAB S 16GB 10.5 modellt venném meg, csak tényleg kérdés, hogy érdemes-e várnom az új modellre, ami nyilván jóval drágább lesz.
-
Hmm, SAMSUNG Galaxy Tab S 8.4 .
Ennél van jobb jelenleg ennyiért? -
Sziasztok,
Új tabletet szeretnék venni, m. az Asus Transformer Prime (TF201) wifije nagyon ócska, és a Mortal Kombat X androidos verziója piszkusol lassan tölt be rajta, és harc közben is eléggé szaggat.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 9-10 hüvelyk.
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat szeretnék.
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon vásárolnám meg.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Elsősorban játék: Mortal Kombat X android verzió.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Nagyon maximum 100e Ft.Továbbá: 2 GB ramnak örülnék nagyon, és wifi only legyen a tablet, nem kell a 4G (stb.) miatti felár. Tárhelyből nem tudom most mennyi van a tabletekben, de a jelenlegim 64GB-os, amiből max 32GB-ra lehet szükségem szerintem.
Most ennyi jutott eszembe, előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest