Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Fancy-boy #9330 üzenetére
Nem fognak küldeni, de elfogadják a visszaküldött eszközt garanciális javításra. Ha szerencséd van. Nem a papírtól függ, nem magyarok.
Több telefont vettem kintről ebay-en, általában Kínából. Eddig 1-1. Egy régebbi olcsóbb telóval befürödtem, egy idő után megszakadt a kapcsolat. Nem lett javítás vagy csere.
Egy másik 290 dolláros telóm most jön vissza garanciális javításból. Ha igazat írt a kínai (miért hazudott volna?), cserét kaptam. A nyomkövetés szerint már úton van, hogy mit küldött 2-3 héten belül kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest