-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
varázsgömb
aktív tag
Telefonban a Lenovo phab 2-t néztem, ami 6.44”, de két probléma van vele. Egyik, hogy az Alza árulja, akivel sok a gond, illetve a Lenovo szervíz nehézségek.
Biztos létezik tablet amivel lehet telefonálni is. Többször láttam már ferde szemű turistákat akkora tepsikkel telefonálni, hogy eltakarta a fél fejüket. 😃
Illetve találtam tableteket telefon funkcióval, csak azok nem tudták a B20-at. -
varázsgömb
aktív tag
válasz
®abstract® #76254 üzenetére
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani 7, vagy ha minden kötél szakad, akkor 8"-os álló tabletet, ami tudja a B20-at, és lehet vele telefonálni is? A gyorsaság is szempont, hogy időtálló legyen. Már egy ideje bújom a netet, de nem találok ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest