- Socket AM4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Üdv! Gyerek tabletjére léteik olyan app ami mondjuk 21:00 kor autómatikusan kikapcsolja a tabletet? Az a gond hogy van hogy 2-3 napig eszébe se jut és addig meg mire kell lemerül. Android 13. Beápített lehetőség nincs sajnos. A régin pedig volt.
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy a tabletem elfelejti az időt. Mindig be kell állítani bekapcsolás után. Clocksyncet használok, de jó lenne ha nem kellene mindig állítgatni.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
rvn_10
senior tag
Hyundai Rock X tabletem firmware frissítés után nem ad képet és be sem kapcsol. Orvosolható?
-
rvn_10
senior tag
Hyundai Rock X tabletem firmware frissítés után nem ad képet és be sem kapcsol. Orvosolható?
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok. Van nekem egy hyundai rock x tabletem. Volt egy kérdésem itt a topicba, hogy miért jelzi az aksi szintet fals értékkel. Erre azt a választ kaptam hogy firmware frissítésre lenne szükségem, amihez kaptam is egy linket.
Telefonom sikerült frissitenem(sőt nem hivatalos androidot is felrakni) úgyhogy nem vagyok teljesen hülye az androidhoz. Abba kérnék a segítséget hogy ezen a tableten hogy tudom megoldani a frissítést, mert nekem sehogy se sikerül a neten leiratakt véghezvinni.
Ha lenne egy merész ráérős ember aki segít ebben nekem megköszönném a válaszát
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok! Van nekem egy Hyundai rock x tabletem.
Olyan kérédsem van, hogy ma reggel 46% volt az akksija. Kikapcsolta. Most hazajöttem és 99 % on áll, persze töltés nem volt. Nem lehet e ezzel kezdeni valamit, hogy ne hibésan jelenítse meg az akksi töltöttségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest