-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilp
tag
válasz
Mike88 #39128 üzenetére
nincs tv-m, tehát értelmetlen lenne tab mellé az mk. de jó, amit vázoltál és valószínű, hogy holnap jó áron megveszik az mk-t.
nem vagyok egy dagobert bácsi (pénzes), de ha 10" becsületes hd felbontással annyi az ára az rk3xxx sorozatnak, amennyi; akkor nem látom értelmét, hogy miért ne az icipicivel drágább exynos 5-ös voyot vegyem.
{amúgy tudom, hogy szartse érnek ezek az androidos ujjlenyomat szkennerek (programok híján), de kaveriig, vagy valami *bármit hullazsákba tesz* amd tabletig valamivel "ki kell húznom", mert ez a szar mk sokszor a 10. kattintásra se nyitja meg a lapot (érintésre és nem kattintásra van tervezve)...pc-t meg nem akarok ideiglenesen venni/cserélni/eladni}
tbj: így van, köszönöm! mi is a bankszámlaszámod?
-
lilp
tag
srácok!
lecserélném a monitor/mk808b párosom erre a voyo taperolnivalóra: [link]
nincs akkora árkülönbözet ez és egy 10" rk3188 között, mint amennyivel ez többet tud. tehát ha minőségileg/használhatóságilag oké, akkor rendelek egy ilyet. vélemény?!
(bár kibaszott idegesítő, hogy vagy 2/2 mp vagy 2/5 mp kamerát rebesgetnek egyes helyeken, nameg a bt verziót se tudom, de ez kevésbé fontos.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged