Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Hali!
20.000 alatt milyen Androidos tabletek jöhetnek szóba? A 7"-osak között nézelődöm.
Néztem egy ilyet. Arra lennék kíváncsi, hogy a benne lévő proci mennyire jó?
Vagy ebben esetleg a 800-as VIA jobb lehet?Esetleg valami olyan oldalt nem tudtok linkelni ahol fel vannak sorolva a különböző "mobil" procik és rangsorolva vannak?
Előre is köszi!
Üdv! Gábor
(#9758) z0d1AK
Köszi!
Ha magamnak kellene én sem ebben az árkategóriában keresgélnék
Egy havert nem tudok róla lebeszélni és ha már menthetetlen, próbálnék segíteni neki a legjobb kiválasztásában.
Ha mégis ennél maradunk a procik terén lehet tudni, hogy melyik lehet jobb választás? Vagy teljesen mindegy?Én azt mondtam neki, hogy legalább GPS legyen benne, mert ha anélkül veszi később megbánja, de nem akar többet szánni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest