-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
asaca
tag
Sziasztok. van 1 overmax basic tab 2. az androidos logon nem jut tul.
probáltam javitani ugy hogy letöltöttem RKBatchtool 1.7 el hogy töltök rá uj rendszert.De nem ismeri fel.Lila
tehát a tabot felismeri.Csak át kell váltania zöldre.Elvileg ugy van hogy le hangeröt bekapcs amig be nem jön az android logo és utána Upgrade.Ezt irja
layer 1-4 This operation didn't do,because of not supporting
upgrade done succes0 fail 1 time0ms
Egyszer már megált akkor 1 hard reset segitett.de most azse. -
asaca
tag
Sziasztok.
Van egy Overmax basic tab II-m.Az android jelen nem jut tovább.Már probáltam a hard reset-et.Van rajta reset gomb azt is egyszerüen nem tölt be.Kuka,vagy lehet vele valamit kezdeni? -
asaca
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás elött állok,a keret 25e.Tudnátok abban segiteni hogy ebböl a legjobbat hozzam ki?
keresgélés után ezt találtam megfelelönek -Overmax OV-Newbase 2 8GB Tablet PC.de az eggyik honlapon a hozzászolásokban mindenki arra panaszkodott hogy hamar lemerül.2-3 óra alatt.Az normális?
Ha valaki megtenné hogy segit a válsztásban,megkösszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest