- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz #87138 üzenetére
Megnéztem a tesztjét, szerintem jól döntöttél, ár/érték arányban ez a legjobb ajánlat jelenleg. Sajnos a pandémia meg az ebből fakadó chiphiány feljebb húzta az árakat, valszeg kevesebbe már nem is fognak a műszaki cikkek kerülni (de 200k a minimálbér, örüljünk..)
Nekem nem volt ekkora keretem, úgy voltam vele hogy ha felbukkan valami használtan jó áron akkor lecsapok rá, unalmas perceimben mindig a hirdetéseket nézegettem. Már majdnem megrendeltem egy régi Honeycombos Panasonic tabot amikor feltették ezt a Samsungot, gyakorlatilag egyszerre lecsaptam rá. Annyi a viszonylagos hátránya hogy 6-os Android van rajta és a ROM csak 16 GB. Ilyen állapotban, ennyiért viszont nekem így is megérte. Kár hogy tokot nem találok hozzá sehol, így csak otthon merem használni.
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz #87126 üzenetére
Nekem is ez a meglátásom, sajnos én is pont idén jutottam el oda hogy valamennyit tudok tabletre szánni. Boltban néztem, ott már az elején kiderült hogy esélytelen, a telóm OLED kijelzője után nem akartam olyat venni aminek pont a kijelzője rosszabb.
Szerencsére találtam itt Hardveren egy patika Tab S-t jó áron, azóta is elégedetten használom. Nem mai darab de HD YouTube, egyszerűbb játékok elmennek rajta és a kijelzője gyönyörű.
-
rep3at
őstag
Szerintetek egy ilyen mennyire használható manapság? Már csak a rendszer miatt is kérdezem. Ipari gépként, főleg jegyzetelésre, esetleg netre és YouTube-ra lenne használva, másra nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest