Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
Megnéztem a tesztjét, szerintem jól döntöttél, ár/érték arányban ez a legjobb ajánlat jelenleg. Sajnos a pandémia meg az ebből fakadó chiphiány feljebb húzta az árakat, valszeg kevesebbe már nem is fognak a műszaki cikkek kerülni (de 200k a minimálbér, örüljünk..)
Nekem nem volt ekkora keretem, úgy voltam vele hogy ha felbukkan valami használtan jó áron akkor lecsapok rá, unalmas perceimben mindig a hirdetéseket nézegettem. Már majdnem megrendeltem egy régi Honeycombos Panasonic tabot amikor feltették ezt a Samsungot, gyakorlatilag egyszerre lecsaptam rá. Annyi a viszonylagos hátránya hogy 6-os Android van rajta és a ROM csak 16 GB. Ilyen állapotban, ennyiért viszont nekem így is megérte. Kár hogy tokot nem találok hozzá sehol, így csak otthon merem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX