- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőröstalpú
tag
Eddig a galaxy tab 2 elég jónak tűnik.
De most néztem a hyundai t7s-t. Ennek vajon mennyire olvasható kültéren a kijelzője? (a nyers számok alapján jobbnak tűnik) -
Szőröstalpú
tag
válasz
this is life #37766 üzenetére
Esetleg nIncs matt kijelzőjű tablet? Egyébként nem olvasni akarok a napon, hanem pl térképet nézni, és pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen a papírt előszedni
Nexus 7-be nem tudom berakni a fényképezőgépből a kártyát, ezért az kiesik. -
Szőröstalpú
tag
válasz
laszlohu #37734 üzenetére
Köszi, osmand-ot olvastam több helyen, ki fogom próbálni (régebben már tettem vele egy próbát, de akkor nagyon lassú volt a telefonomon). Mondjuk azt terveztem, hogy egy sygic lesz rajta, de akkor kap egy esély az osmand is.
De én leginkább a kijelzőre lennék kiváncsi, hogy az mennyire használható napfényben. Olvastan róla (a samsungról) jót és rosszat is, youtube-on meg annyira nem jön át a dolog, szóval itt teljesen bizonytalan vagyok. -
Szőröstalpú
tag
válasz
Szőröstalpú #37657 üzenetére
Erre esetleg valaki? Vagy ez senkinek nem volt eddig szempont?
-
Szőröstalpú
tag
Hello!
Egy tablet vásárlásán gondolkozom. Leginkább navigációra használnám, meg esetleg fényképek, videók nézegetésére (játék nem szempont). Az első miatt fontos a kültéren jól látható kijelző. és a bluetooth. 7" a megcélzott méret. Az a bajom, hogy a fényerőt nem tudom megnézni a boltban, pedig ez lenne a legfontosabb. Így látatlanban a Galaxy tab 2 7.0, esetleg az Asus Fonepad tűnik szimpatikusnak, de a kültéri használhatóságról elég vegyeseket olvastam
Valakinek van tapasztalata (vagy legalább okos gondolata) a kültéri használatról? -
Szőröstalpú
tag
Tabletet szeretnék venni (eddig nem túl meglepő
). A főbb szempontok: 7" IPS, Bluetooth, GPS. Nem nagyon vannak pont ilyen gépek, a specifikációk alapján a Freelander PD10 leader tűnik a legszimpatikusabbnak. Tud erről valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest