- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tombi
őstag
Tudnatok segiteni holnap budapesten keresek egy embert vagy boltot ahol a kis 7 -es tabomra felragasztana a muanyag foliat? fizetnek erte
-
Tombi
őstag
válasz
Skillet #76731 üzenetére
szerintem érdemes a korábban linkelt lte változatot behúzni, ez még 7"-os kicsit drágább, de jobb cpu, jobb kijelző, 2gb ram, fóliát találsz hozzá ebayen is, tokból viszont csak a kihajthatós van egyelőre. Nekem elég hamar 30.-án már hozta is a dpd. (7 nap alatt megjött!)
Lenovo TB-7504X Tablet (lenovo tab 7 lte)
leírás /Ramot rosszul írja az 2gb/
-
Tombi
őstag
Lenovo tab 7 tb-7504x magyar használati utasítás
-
Tombi
őstag
sziasztok, aki 7 colos tabot keresne és külföldi amazonos rendelés is mehet, akkor nézzétek ezt meg:
2GB ram, 16GB rom, telefonhívás és 4g.Igazából elkeveredtem az india amazonra, ahol kiderült, létezik egy bizonyos Lenovo TB-7504X modell. Ez megfelel a fent leírt speckónak. Novemberben jött ki. 10000 indiai rúbel az indiai ára (kb 40e ft) de nem szállítanak csak Indián belül. Ez kilőve, átnézve a francia, német amazont nem találtam, viszont az olaszon igen és ott is akciós 99 euró! link
Szállítással (normál) együtt 112 eur volt ami 319-es árfolyammal és EUR-t választott fizetéssel
35 754 HUF-ban állt meg. Ennyiért szerintem best buy+garanciát is lehet kérni plus pénzért 1-2 évre, de én nem kértem
-
Tombi
őstag
válasz
varázsgömb #76255 üzenetére
Üdv, csatlakoznék 7" os kereséssel, telefonálás helyett csak tudjon fogadni smst, de lehet ez a funkció már hivással együtt van a tabletekben. 8"-at semmiképpen nem szeretnék !
ár max 50k-ig de jó lenne 30 körül
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest