Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viztelen
üzenetére
Szerintem munkára még mindig nem a legjobb választás egy tablet. Arra legalábbis szvsz. nem, amire te szeretnéd használni (rajzolás). Pontosabban, méregdrágán lehet kapnál olyat, amihez van toll, amit be tudsz kalibrálni, hogy jó legyen, de erre szerintem (igaz én nem vagyok "pro" csak néha rajzolgatok CorelDraw-ba) még mindig jobb egy rendes PC vagy laptop.
-
Somatom
veterán
válasz
viztelen
üzenetére
A Lenovóról olvastam ezzel kapcsolatos problémákról. Samut javaslok ilyen célra. Nekem egy Unitek D1019A -m van hozzá. Csak az ár miatt linkeltem, ilyet ne vegyél, mert a Lan chipje nem kompatibilis. Billentyűzet lehet USB -s, vagy BT is. Gyáriból nincs Magyar kiosztású.
-
cidalain
veterán
válasz
viztelen
üzenetére
Direktben egyik sem rendelkezik már (mini)HDMI kimenettel, nem divat. Ugyanakkor ez megoldható az USB Type-C csatin keresztül is, de támogatnia kell a tabletnek is (tehát egy random Type-C csatis gép nem tudja ezt). Samsungok tudják Tab S4-től felfelé, iPadek (nagyjából 2020-21-től), meg azt hiszem a Lenovo P11 Pro is tudja (persze ennek alaposan utána kell járni, ezt most ne vedd készpénznek)
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
viztelen
üzenetére
Nincs olyan, ami 6 GB RAM, LTE és még bele is fér a 200-ba.
LTE, de csak 4 GB RAM: Samsung S6 Lite P615, Lenovo P11 TB-J606L, Samsung Galaxy Tab S7 FE T736
6 GB, de csak WiFi: Xiaomi Pad 5 11 128GB, esetleg Huawei MatePad 11.
Az iPad 9 cellular is éppen csak belefér és akkor hol vannak még a kiegészítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Logitech z5500 5.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX