Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Greencorso
üzenetére
Nekem Lenovom van. Semmi gond vele. Pár embernek itt fóbiája van, mert idősebb a Soc, de még jó, hogy itt nem kérdeztem, mert akkor lemaradtam volna a P10-ről, kár lett volna.
Van Huawei is a családban, kettő is, T5 10 colos 3/32-es és M3 8,4 colos. Mindkettő szuperül működik. Bármelyik vehető a kettő közül. -
cidalain
veterán
válasz
Greencorso
üzenetére
az a baj, hogy a prémiumkategóriában most valahogy alig van 16:9-es, mindegyik 4:3.
Huawei Mediapad M2 10 (sima, és prémium is belefér a keretbe), de ez nem új gép már. Ennek ellenére tudja amire használni akarod.
Smasung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580. Ez elég jó tablet, bár nem a prémiumkategória. igaz, nem is meríti ki a keretedet.
Mindegyik jó megbízható gépnek számít. -
cidalain
veterán
válasz
Greencorso
üzenetére
Itthon venned, kulfoldrol rendelned (kina esetleg), vagy kulfoldon laksz es ott venned (ha igen, melyik orszag). Bocs a keresztkerdesekert, de nem mindegy. Az euroban megadott osszeghatar, meg normalistol eltero vasarlasi szandekot feltetelez.
16:9 keparany kell vagy jo esetleg a 4:3 is? LTE kell? Felhasznalasi terulet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- DELL Universal Dock UD22
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX