-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
dom1n0 #31739 üzenetére
Azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy itthon BÁRMIT is olcsóbban megkapsz, ráadásul garanciával együtt, mint Kínából rendelve?
"ekkora cuccot ilyen tudással itthon még használtan sem kapsz"
Ebben mi nem stimmel? Te 3 collal kisebbeket írtál ugyanazon az áron... Itthon 10"-os, 2 magos procis, 1GB RAM-mal szerelt gép tudtommal nem kapható 50e Ft alatt, a C93 meg itthon van Kínából 33e Ft-ból.
Amúgy ha nem 30e Ft környékén szeretne vásárolni, akkor én is másik típust hozok példának, de ebben a felszereltségi és árkategóriában én nem találtam jobbat a C93-nál.
-
black0ster
csendes tag
válasz
dom1n0 #30545 üzenetére
Kedves Andris!
Köszönöm a segítséget! Ezek tükrében már egyre jobban hajlok a PRESTIGIO MultiPad 10.1 Ultimate 3G felé. Az ár-érték arány és a kihasználtság billenti a mércét!
Leírásában az alábbi alkalmazások vannak:
Kindle books, Twitter, Video Player, Youtube, Angry Birds, Barcode Scanner, 250+ Solitairs, Camera, Google Maps, Google Play, Office Suite, E-Mail, Music, Gallery, FreeNote, Chess Free, Currency Converter, eBook, eReader Prestigio, Calendar, Calculator, Blue, Browser, Explorer, Facebook, SugarSync, Skype, Stock Alert, OTA updates, Gmail... elsőre egész szép a felhozatal.
Annyiban segítsetek már hogy rendben hogy ez kínai cucc, de akkor egy relatv "jó" kiadás?? -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
dom1n0 #29993 üzenetére
Attól azért nem kell félni, hogy nem lesz támogatás szoftver ügyileg gyártók és felhasználók részéről egyaránt, csak várni kell. De iszonyat bosszantó hogy nem képesek ilyen hw alá egy használható szoftvert rakni.
Pár hét és okés lesz, feltéve ha minden rendben van a hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged