- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
black0ster #30581 üzenetére
Nézd, nekem ez a Prestigio a 4.tabletem, az első egy rezisztív kijelzős 8650 procis csoda volt, na azt nem kívánnám az ellenségemnek sem
, a második egy Ainol advanced 2, utána Myaudio 908A, és most ugye a Prestigio 7 pro duo.
Minőségileg jelentős ugrásnak érzem a Prestigiot a kínaiak közül, ezt már oda lehet állítani minőségügyileg egy samsung,asus,bármi mellé, mert abszolút nincs kínai gagyi érzésed se hardwareben, sem softwareben.
A napokban lesz egy samsung tab2 7" is ha minden igaz, legalább lesz mihez hozzámérni pár napig, aztán amelyik jobban tetszik, az marad
A tab az első indításnál rákérdez felrakja-e azokat az appokat amiket leírtál, én nem engedtem neki, mert a felét le is szedtem volna, nem friss, stb, stb, inkább felraktam egyesével azokat amik kellenek.
8 napig ha weben rendelted szó nélkül visszaküldheted olyan indokkal is, hogy nem vagy megelégedve vele, szóval szerintem egy próbát megérhet.
Ha meg megtetszik, az elvárásaidnak megfelel, akkor spóroltál 50 000ft-t, ami sokaknak a havi fizetése sajnos :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- bambano: Bambanő háza tája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest