-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Nem próbáltam. Ahogy utánanéztem root-tól elkezdve minden anyámkínja kellett volna ahhoz, hogy elinduljak az úton, aminek a végén az eredmény továbbra is kétséges.
Xiaomi Jegyzetek appal jártam így, de nem volt felhőbe szinkron. Ha lett volna akkor van ilyen esetre megoldása a Xiaominak.
Azóta áttértem a Google Keep-re, és szinkronizálom a felhőbe, és két helyen localban is tárolom (teló, tab). De emellett továbbra is használom a Xiaomi Jegyzetek appját, amit már szinkronizálok a Mi fiókba. -
Kevés esély van visszahozni a véletlenül törölt adatokat , emulált meghajtó használat van android alatt, emiatt kiesik,, vagy nehezen megvalósítható az a lehetőség mint ami a pendrive-ok , win alatti hdd-k esetén fent áll . Ssd-n is csak addig lehet adatot visszanyerni , amig le nem fut egy trim parancs .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest