- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
TurpiUrfi2 #89541 üzenetére
Igen ugy árulták mint a kepel latszik. Igen fektetve lehetett rogziteni benne de kint alvanyon fuggolegesen is a billentyű magnesesen rögzült a tokhoz vagyis kivettem es potyogtem rajta most is van egy 7-8 tabhoz valo tok billentyuvel. De nem hasznalom mivel a tabon potyogok be mindent. Asztalnál ülve ok-s.
-
Somatom
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #89539 üzenetére
Én kékfogasat választanék. Jó lehet ez is, ha megfelel az angol kiosztás. Ha mégsem teljesen lenne jó, akkor beruházol az EKH pro -ra, amivel bármit át tudsz variálni a kiosztáson.
-
Beni2360
félisten
válasz
TurpiUrfi2 #89539 üzenetére
En ilyen tokkal, billentyűzettel vettem az M40-t, de eladtam rögtön az egeszet mert nagy volt tab nekem. Maradtam a 8" mellett.
BT kapcsattal működött. -
Jarod1
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #86176 üzenetére
én is gondolkodtam az M40 esen, de elmentem a médiába és nézegetve a különböző típusokat nekem a 10 es méret nagynak tűnt, és maradtam a 8,7 es Samu A7 nél, 3 G Ram, stabil és a frisítések egyből jöttek is,
a Netfilix alapból rajta és hdben, Digionline is hasít. Stabil.. -
_csocso_
senior tag
válasz
TurpiUrfi2 #86181 üzenetére
Szia! M40 Ali rol offocial storeból, spanyol raktárból rendelhető jelenleg, amit találtam. Korábban egyet onnan, egyet banggood rol rendeltem.
-
cidalain
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #86178 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo M10 FHD Plus
70 körül mindkettő beszerezhető értelmes boltból, hivatalos forgalmazótól 2 év hazai garival.Az hogy mikor mi van EU raktárban, számunkra nem kikövetkeztethető, gyakran kell nézegetni, ha van, gyorsan le kell rá csapni (pláne, ha jó áron van). De kiszámíthahatlanok a kínaiak, az is lehet hogy már nem lesz, ezért végtelenségig sem érdemes várni (én megállapítanék egy max árat, és egy max időpontot, hogyha addig annyiért meg tudod venni, akkor ok, de ha nem akkor B verzió lép életbe - pl másik tab kintről, vagy valami itthon elérhető)
-
cidalain
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #86176 üzenetére
Külföld és a garancia:
Ugyanúgy kapsz a tabletre 1-2 év garit, típusa-boltja válogatja. Na de ezt érvényesíteni macerás, és időigényes. Nyilván egy elromlott gépet vissza kell küldened, neked kell intézni a külföldi csomagküdést, ami általában nem is 1500 forint. És ez ráadásul nem 2 napos folyamat, nyugodtan lehet 1 hónapot rászámolni míg megfordul a cucc. Banggood kínai tablet rendelés szempontból nagyon ajánlott webshop, rendelkezik EU raktárral, illetve olyan shipping opcióval, higy kínai raktárból rendelve sem kell áfázni.
De jellemzően ekkora összegből bőven jobb hardvert találunk a kínai gépekben, mint bármiben itthon. 60-ért itthon jó szívvel nem is tudnék 10-es tabot ajánlani. Alap legyen a 3 de inkább 4 GB ram, fullHD kijelző. Itthon Samsung Tab A7, vagy Lenovo Tab M10 FHD Plus ami már megüti a műszaki küszöböt. -
válasz
TurpiUrfi2 #66650 üzenetére
Csak azert irtam a surfacet mert megemlitetted az ar nem szamit , de az egeszseges valasztas ez [link] lenovo miix 10 az atlag igenyeket bosegesen kiszolgalja , meg talan joval tobbet is a win miatt ..
-
válasz
TurpiUrfi2 #66619 üzenetére
Szerintem egy win tab lenne a megoldas szamodra , ha a kereted engedi akkor az asus t300 uj modelje cherrytrail atom, 4 giga ram kombovel , vagy ugyan ez lenevo, dell es egyebb gyartok muhelyebol, igy nyersz egy teljes erteku mini laptopot ami hasznalhato tabletkent is, befoghatod , tv-n , monitoron asztali gepkent is , s mivel win van rajta szinte vegtelen dologra hasznalhatod , persze figyelembe veve a hw korlatait. Pl jatek nem , de mnt irtad a win32 ala irt jateekok amugy se opcio . Ha lehet az intel atom z8500-al szerelt tabok kozt nezz szet , az dual chanel memoria tamogatas , usb3... stb . Esetleg ha magas a keret akkor a surface is szoba kerulhet a ms-tol ,az atom procival szerelt verzio..a surface ha az ar nem szamit ..
-
khalox
őstag
válasz
TurpiUrfi2 #53281 üzenetére
Itt elég részletesen leírják róla az összes kínjukat. Ebből már csak Te tudod eldönteni, hogy kiadsz-e rá 50k Huf-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged