-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #93807 üzenetére
Köszönöm, lenne még egy kérdésem ( többiekhez is ) : 4GB RAM elég lehet általános használatra, vagy inkább már 6GB kellene az időtállóság érdekében?
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Tabletet keresek saját részre.
10-11"
Használt garis, vagy új.
Itthoni/ kínai is akár
Youtube, böngészés, Facebook, Spotify, tartalom fogyasztás, nem túl hardverigényes dolgok, minimális játék, de nem a hardcore műfajból ( két évente egyszer)
Jó lenne kijönni 150e Ft -ból.Amik fontosak: legalább 4G, min FHD, frissebb OS, Jack, jó lenne, ha tudna FM rádiót is ( ezt nehezen, de el tudom esetleg engedni, mivel nem nagyon találtam) ( Xiaomi Pad 6-ot néztem pl., de nincs 4G sem)
Köszönöm. -
_csocso_
senior tag
válasz
Peugeot308 #86841 üzenetére
Szia! Én ilyet használok, böngészés, youtube, face, egyéb procit nem terhelő alkalmazások, teljesen jó, másra nem használom. Sok RAM, sok tárhely, FHD, elég jó proci. Mikrofon nem tökéletes, igaz kaptam firmware patch-et a gyártótól, valamivel jobb. Viszont írtak olyat akinek simán megadta magát az eszköz pár hónapon belül. Nálam teszi a dolgát egyelőre.
-
_csocso_
senior tag
válasz
TurpiUrfi2 #86181 üzenetére
Szia! M40 Ali rol offocial storeból, spanyol raktárból rendelhető jelenleg, amit találtam. Korábban egyet onnan, egyet banggood rol rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest