-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
necropheelya
üzenetére
Talán nem szentségtörés azt állítani, hogy az iPad optimalizációja még mindig pozitívan befojásolja az alkalmazások futtatásához megfelelő környezetet. Persze itt is áll, hogy az idő előrehaladtával ösztönözni fognak egy újabb modell beszerzésére.
Megjegyzem ismét, nem vagyok szakértő, ez a magánvéleményem. -
bostone
addikt
válasz
necropheelya
üzenetére
Nem vagyok szakértő.

A legolcsóbb kompromisszum mentes megoldást keresve, a nexus7 (2013), vagy az lg g pad 8.3, amely megfelelhet az igényeknek.
Ettől fölfelé, talán bármely erőgép is jól teljesít, ezen a területen, bár a túl nagy felbontású kijelzők okozhatnak kellemetlen meglepetéseket.
Felmerült még az nvidia megoldása, a shield tablet, úgy tudom pár hete jelent meg az amerikai piacon.
Nekem fenntartásaim vannak a céggel kapcsolatban. Két eszközöm is dolgozott tegra (tegra2, tegra3) procival. Az egyik botrányosan teljesített, a másik két év alatt elavult... Élvezhetetlen a játékok minősége (belassul, szakadozottá válik rövid időn belül), látványban, felbontásban is alulmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX