Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Sorban:
1. Igen, tele van a Samsung cuccaival, és a RAM-ból is elég gyorsan ki lehet futni, ha a Samsung szoftveres extráit (pl. Multi Window stb.) intenzíven használod.
2. Igen, jó.
3. Papíron nem túl nagy az akku, de 7 órás üzemidőnél (játékkal kevesebb) is többet ki lehet belőle sajtolni, persze megfelelő beállítások mellet.
4. Néha van egy-két apróbb megröccenés, de nem vészes.
5. Kiváló, az egyik legjobb.
6. Játszi könnyedséggel.
7. Ez most egy komoly kérdés volt ? Persze, hogy jobb(#51147) sbazsi
Nem a lesz szebb és jobb dolog miatt írtam ezt, hanem azért, hogy ne te legyél a bétatesztelő. Sokan megtapasztalták azt itt már a saját bőrükön, hogy nem érdemes egyből ugrani azokra a modellekre, amiben még csak bevezetés alatt lévő SoC van, de ugye mindenki úgy tesz ahogyan azt jónak látja.
Ez csak egy jó tanács volt, nem kötelező megfogadni(#51148) artiny
Az csak kimenet, szóval nem.
(#51151) nobiand
Isten igazából mindkettő, de a TabPRO 8.4 különösen. Nehéz kérdés, szerintem döntse el inkább a párod.
(#51153) zebede
Igen, bevállalható.
(#51154) nimfas
Ha tényleg bruttó, akkor igen, annyiért jó vétel.
(#51157) D@ni88
Nincsen.
(#51159) Dalzarus
3G nélkül az LG G Pad 8.3, ha viszont kell a 3G is, akkor még egyszer ennyivel emelned kell a keretet.
-
Szatura
aktív tag
Szia
520am van, méretén kívűl szinte megegyező tudás, ennyi pénzért kínai csodát sem kapsz jobbat.
Kijelző? csodaszép, párom super amoled note3asa mellett azt hittem lesz különbség, lehet a felbontás miatt, de szebbnek találom a tabot.
Wifi ügyben nem tapasztalok kivetni valót, ram miatti akadás nincs, fut a full hd mkv szépen, játékok is faszák.
130at nem adtam volna érte, mint ahhogy a 320ért sem adnék 90-100ezret, de 70ért ne is gondolkozz rajta, javított már nekem sufni gsm, és mint kiderült a samsung szervizben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest