Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Látom még mindig ajánlott a Prestigio Diamond 7.85-ös tablet, akkor rákérdezek, hogy megoldódott a lassúsága? Időnként jó a sebessége de sokszor szörnyen belassul, nehezen talál magára.
-
_seth_
veterán
Prestigio Diamon 7.85 tulajoktól kérdezném, hogy tapasztalnak lassulást? Olyan szinten, hogy másodpercekre leáll minden, pl home gombra nem reagál a gomb körül fehéres lesz minden tehát veszi a jelet, hogy rányomtam de nem lép vissza, a beállításokban is 1-1 menüpontot nagyon lassn hoz be. Valamint gyakori az indító nem válaszol hiba, böngésző nem válaszol, stb... játék egy mahjong van rajta + kb 7-8 másik de a facebookon kívül egy sem fut fixen.
Mit lehet tenni vele? 50e egy ilyen tablet tehát nem is a tescos fajta de ilyet még anno a trackballos alcor tabletem sem csinált nem beszélve a wayteq 70i-ről. Amikor elkapja a fonalat nagyon gyors de rendszeres az ilyen behalás
-
_seth_
veterán
Érdekes, hogy egy 4 magos, 1 giga ramos prestigio diamon 7.85-ös tableten ha megváltoztatom a betűméretet egészen belassul mint egy őstablet... ha visszaállítom a betűméretet utána ismét száguldozik...
-
_seth_
veterán
válasz
rendesadam #45253 üzenetére
Én is az ipad mini fóliájára gondoltam, van az alján egy lyuk de még beleférne, azt legalább árulják mindenfelé.
-
_seth_
veterán
válasz
rendesadam #45243 üzenetére
Ez engem is érdekelne csak a diamond változathoz, az is jó ha valami másra való méretben passzol rá és a kijelző hasznos részét takarja.
-
_seth_
veterán
válasz
Multi13 #45220 üzenetére
Elhoztuk a Diamond változatot, a cél egy ipad mini "klón" volt, a quantum sem rossz de ennek a burkolata jobb annál, remélhetőleg időtállóbb is lesz.
+ Csak fehér jöhetett szóbaNyomogatva egész gyors, a kijelző valóban nagyon jó. BT és HDMI nincs rajta de egydül a notin használom ritkán a hdmi kimenetet minden máshoz még a kábel sincs kibontva
-
_seth_
veterán
Ezt ismeri valaki? Dokumentumok olvasásához kellene egy jó minőségű 4:3-as tablet ipad mini jellegű de olcsóbban és android
Sebessége milyen ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- BMW topik
- Mazda topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest