Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Azért írtam a 2-3 napot, mivel nálunk csak 1 edigital van.
Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van
) és ott is találtam Quantumot.Én is Nova-val használom, teljesen jól működik vele (jobb mint a gyári). Mikor megvettem nekem alapból a v.1.0.6 firmware volt rajta, de a készülék frissítőjéből egyből felraktam a v.1.0.08-at. Amit frissít:
1. New Wireless Display driver
2. Prestigio applications updated
3. Other minor bugs fixed
A fw megtalálható itt is: [link]Ezen kívül a számomra alap appok kerültek még rá mint pl. Total Commander, Cleaner Master, QuickPic stb. A gyári fájlkezelő kuka ill. a Prestigio Telepítőt is kigyomláltam /sdcard/system/apk. Utóbbiból csak a flashplayert telepítettem fel. A gyári videólejátszó meglepően jó, szépen visz mindent még a feliratokat is, így a MX Playert még nem telepítettem fel.
A Quantumot egyébként lehet rootolni is ill. CWM is van hozzá, ami a Cseheknek köszönhető: [link]. Írtam múltkor nekik ebbe a fórumba, hogy a visszaállítást is megoldották e ( pl. gyári recovery .... egy esetleges gariztatás miatt), de nem érkezett még válasz (biztos nem tudnak angolul
).
Így az infó hiányában még nem mertem rootolni.... pedig nem lenne rossz, mert sok a "számomra" haszontalan gyár app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van
) és ott is találtam Quantumot.
).
Dr.NX