Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45461 üzenetére
Azért írtam a 2-3 napot, mivel nálunk csak 1 edigital van.
Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van
) és ott is találtam Quantumot.
Én is Nova-val használom, teljesen jól működik vele (jobb mint a gyári). Mikor megvettem nekem alapból a v.1.0.6 firmware volt rajta, de a készülék frissítőjéből egyből felraktam a v.1.0.08-at. Amit frissít:
1. New Wireless Display driver
2. Prestigio applications updated
3. Other minor bugs fixed
A fw megtalálható itt is: [link]Ezen kívül a számomra alap appok kerültek még rá mint pl. Total Commander, Cleaner Master, QuickPic stb. A gyári fájlkezelő kuka ill. a Prestigio Telepítőt is kigyomláltam /sdcard/system/apk. Utóbbiból csak a flashplayert telepítettem fel. A gyári videólejátszó meglepően jó, szépen visz mindent még a feliratokat is, így a MX Playert még nem telepítettem fel.
A Quantumot egyébként lehet rootolni is ill. CWM is van hozzá, ami a Cseheknek köszönhető: [link]. Írtam múltkor nekik ebbe a fórumba, hogy a visszaállítást is megoldották e ( pl. gyári recovery .... egy esetleges gariztatás miatt), de nem érkezett még válasz (biztos nem tudnak angolul
).
Így az infó hiányában még nem mertem rootolni.... pedig nem lenne rossz, mert sok a "számomra" haszontalan gyár app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest