- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
válasz
Mercutio_ #45461 üzenetére
Azért írtam a 2-3 napot, mivel nálunk csak 1 edigital van.
Amúgy ma voltam a media marktban is (ebből is csak 1 van
) és ott is találtam Quantumot.
Én is Nova-val használom, teljesen jól működik vele (jobb mint a gyári). Mikor megvettem nekem alapból a v.1.0.6 firmware volt rajta, de a készülék frissítőjéből egyből felraktam a v.1.0.08-at. Amit frissít:
1. New Wireless Display driver
2. Prestigio applications updated
3. Other minor bugs fixed
A fw megtalálható itt is: [link]Ezen kívül a számomra alap appok kerültek még rá mint pl. Total Commander, Cleaner Master, QuickPic stb. A gyári fájlkezelő kuka ill. a Prestigio Telepítőt is kigyomláltam /sdcard/system/apk. Utóbbiból csak a flashplayert telepítettem fel. A gyári videólejátszó meglepően jó, szépen visz mindent még a feliratokat is, így a MX Playert még nem telepítettem fel.
A Quantumot egyébként lehet rootolni is ill. CWM is van hozzá, ami a Cseheknek köszönhető: [link]. Írtam múltkor nekik ebbe a fórumba, hogy a visszaállítást is megoldották e ( pl. gyári recovery .... egy esetleges gariztatás miatt), de nem érkezett még válasz (biztos nem tudnak angolul
).
Így az infó hiányában még nem mertem rootolni.... pedig nem lenne rossz, mert sok a "számomra" haszontalan gyár app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest