- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoka79
tag
Ugyanígy jartam,csak mégis máshogy....találtam egy S4 galaxyt,a körítes most nem lényeg,de ott is feloldó kódot(nem pint)kért először.power+ fel vagy le,nem emléxem meik gomb,nyomva tartani míg bejön a boot ill revovery menü, és ott a restart volt asszem,itt nemtom mi,de lényegében. Csináltam egy hard resetet a galaxyn,és máris tudtam használni sim nélkül játékra meg filmre....itt is biztos lehet varázsolni hasonlót. ;-)
-
Ha van elerheto cwm rajta , akkor egy factory resettel vissza kell allitani alapra . Eleresi utja hangero + vagy - lenyomva tartva es ugy bekapcsolni , nyomva tartani a power gombot , mig a boot kepernyo meg nem jelenik...akkor elengeded es recovery modba lep a tab ott kell mindenre,wipe-t nyomni. Igy nullara gyalulod a tabot es be tudtok lepni, pontosabban be kell ujbol lakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest