- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
regener #79327 üzenetére
Szerintem az regi mar.
Az ajanloban is szereplo Lenovo tab4 8, vagy Huawei Mediapad T8 ujonnan 40 korul van most is, hasznaltan szerintem realis cel 30 korul fogni egyet. Amin meg gyari gari is lehet, mert mindegyiket 2 evvel adjak.(#79326) Skillet
Az 1 gigasok kozul a Lenovo a legjobb. De sokkal-sokkal-sokkal jobban jarsz 2 GB rammal. Valahogy lepj tul rajta, hogy a 8"-os kb 2 centivel nagyobb. Jobban megeri hasznalati elmenyben. Ha az uj ara sok, akkor neked is ajanlom esetleg 30 kornyeken hasznaltan beszerezni. -
regener
veterán
válasz
regener #65873 üzenetére
Megvan a megoldás:
Kaptam a gyártótól 2 féle FW-t és az egyik jó is rá. Viszont hiába volt rockhip win8-as usb driverem win8-on akkorsem volt jó a flashelés.
Rákötöttem egy win7-es gépre, driver fel (Rockchip Driver Assistant 4.1), RockChip_Batch_Tool_v1.8 elindít, FW megad és már flashelte is mint a kisangyal.Elsem hiszem, de a tab ÉL
-
cidalain
veterán
válasz
regener #66042 üzenetére
4 magos soc, 1 gb ram 1024x600-as felbontas, 7". Ezzel nagyon nem lehet melleloni.
Edigotalban Wayteq xTab 7Q akcios 22-ert. +5k eseten Sygic eu terkep is van hozza.
Wayteqnek van gyari autos keszlete: tarto es tolto. Ami lehet hogy jobb, mint egy univerzalis olcso kinai vacak (en M-tech tipusu univerzalist probaltam, az szar)De be lehet probalni az Alcor Zest 780i tipust 18ert ha nagyon arerzekenyek vagytok.
Vagy esetleg valami hasznaltan. -
-
válasz
regener #65876 üzenetére
Ha megprobalnal egy rk 3168-hoz valo romot az rk flastoolal felflashelni, az se menne ? Tudom a driverekkel nem biztos hogy nem lesz gond de hatha ossze hozhato, esetleg egy custom recovery a flashtool alol....
Jo lenne tudni ki az oem gyarto es akkor az rk batctoollal egy firmware img flashelheto lenne ... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple Ipad 10.generáció
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest