Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
The IT guy
üzenetére
Nem tudom. Típus alapján kell a gyártóét megkeresni, és azt felrakni. Ha nins hozzá akkor bukó. Eleve a firmware update üzemmódban idítás is készülékfüggő... nekem pl egy gemkapoccsal kell egy kis lukon benyomva tartani egy pöcköt és úgy dugni usb kábelre
... egy factory reset segíthet még talán ha azt nem próbáltad, ez a settings menüben van, de hogy 1.6-ban hol, az nem tudom. -
smkb
őstag
válasz
The IT guy
üzenetére
Nem kell kukába dobni, el lehet vele buherálgatni, próbálkozni, csak nagy reményeket ne támassz. Ha így állsz hozzá, akkor használhatod amire csak jólesik, nem csalódsz.
-
smkb
őstag
válasz
The IT guy
üzenetére
Sajnos a lassúság innen fog eredni eredendően : - CPU: VIA MW8505 600MHz. Az egyik még elérhető leglassabb, leggyengébb arm soc amivel a piacon kaphatók termékek, de már nagyon kikopott.
Eken M001. Hírhedt mintapáldánya az erre a soc-ra épülő eszközöknek. A processzor a sok helyen megadott helyett, 300mhz-en jár maximum, arm9-es. Ezek fényében a lassúság nem is annyira nagy csoda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... egy factory reset segíthet még talán ha azt nem próbáltad, ez a settings menüben van, de hogy 1.6-ban hol, az nem tudom.
Dr.NX