- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Graphics #92721 üzenetére
Viccből mondom, nehogy sértésnek vedd...de szerintem igyál még egy kávét
Őszintén köszönöm, hogy segíteni próbálsz,
De nem dokkolót keresek, ezekből használtam már jó pár típust, van kialakult véleményem melyiket érdemes...
Engem az érdekelt, ha kifejezetten Fortniteozni szeretnénk a Xiaomi pad6 8/256-al, illetve mellette tartalomfogyasztásra használni egy nagyobb képernyőn, akkor vajon erre alkalmas e a késleltés fényében egy megfelelő minőségű dokkoloval egy 1080p monitorra kiakasztva!?
Nem akarnék feleslegesen 130-150.000.- Ft környékén kiadni érte, ha nem felel meg a kifejezett céljaimnak
Mert Office-ra filmezni simán belefér minimális késés,,illetve officenál böngészésnél stb, észre sem vesszük szinte..
De egy játéknál azért zavaró tud lenni....Nem "vérgamerkedésről" beszélek, hiszen Bt xbox kontrollerrel játszik most is a gyerek stb...szóval nem arról van szó hogy ne férne bele egy kis "rugalmasság"...CSak kérdés hogy a valóságban mit mutat a képernyő tükrözés...Közben találtam már egy másik videót, amiben PS2 emulátorral használják, és elég bíztatónak tűnik a késleltetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest