Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Viccből mondom, nehogy sértésnek vedd...de szerintem igyál még egy kávét
Őszintén köszönöm, hogy segíteni próbálsz,
De nem dokkolót keresek, ezekből használtam már jó pár típust, van kialakult véleményem melyiket érdemes...
Engem az érdekelt, ha kifejezetten Fortniteozni szeretnénk a Xiaomi pad6 8/256-al, illetve mellette tartalomfogyasztásra használni egy nagyobb képernyőn, akkor vajon erre alkalmas e a késleltés fényében egy megfelelő minőségű dokkoloval egy 1080p monitorra kiakasztva!?
Nem akarnék feleslegesen 130-150.000.- Ft környékén kiadni érte, ha nem felel meg a kifejezett céljaimnak
Mert Office-ra filmezni simán belefér minimális késés,,illetve officenál böngészésnél stb, észre sem vesszük szinte..
De egy játéknál azért zavaró tud lenni....Nem "vérgamerkedésről" beszélek, hiszen Bt xbox kontrollerrel játszik most is a gyerek stb...szóval nem arról van szó hogy ne férne bele egy kis "rugalmasság"...CSak kérdés hogy a valóságban mit mutat a képernyő tükrözés...Közben találtam már egy másik videót, amiben PS2 emulátorral használják, és elég bíztatónak tűnik a késleltetés

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX