-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyoRemix
csendes tag
válasz
#29810176 #72368 üzenetére
Elvileg kiváltja, hiszen LTE képes, tehát tudsz vele telózni, csak ugye nem tudom, hogy a "telefon" menü az ugyan úgy meglesz-e, mint telókon. A videókon ott van, de nem láttam h használták... Hülyeséget nem akarok mondani, úgyhogy nézz utána sztem. Less rá youtube-ra, hátha van olyan vidi, sajna én nem érem el munkából, így nem tudok mutatni...
Elvileg wi-fi-s verziókhoz is van olyan app, amivel tudsz telefonálni tabokon, szóval a normál LTE képeseken gyanítom, hogy fülessel menni fog
Én is megvárom, vagyis nem h várom, minden nap nézem, h itt mikor lesz, de sajnos az itthoni Samsungosok sem mondanak semmit... Nem tudják...
Angliában már boltban kapható, Németországban előrendelhető, 13-tól szállítják ahogy Ausztriában is, itthon azt mondták valszeg előrendelhetőség sem lesz, pedig akkor a billentyűzet ingyen lenne hozzá... így viszont mi veszünk mindent teljes áron... M.O. én így szeretlek...Csak kérdés h mikor lesz egyáltalán?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest