- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fireman123 #72293 üzenetére
Közben találtam egy levelet is a forgalmazótól, szerintem egyértelműen leírja, mi a helyzet:
"A készülék, ahogy Ön is írta egy év teljeskörű forgalmazói garanciával kerül átadásra, a második évben egy év szoftveres garanciát kap rá.
A készülékek EU régiósak, így a Samsung szakszervize javítja majd, de első évben beviheti Ön is a kiállított számlával a szervizükbe, egyetlen különbség egy gyári garanciáshoz képest, hogy ezt a T580-as tabletet nem tudja beregisztrálni a my.samsung.hu oldalra, hogy második évben megkapja a plusz egy éves kiterjesztést. Minden más, a csomagolás, a készülék menüje, a doboz tartalma, a hardveres felszereltség megegyezik azokkal a típusokkal, amiket a Samsung Magyarország hozott forgalomba.
A vételáraknál feltüntetjük a nettó és bruttó árat is! 27%-os ÁFÁ-s árakkal dolgozunk, minden vásárlásról bruttó 27%-os hivatalos számla készül."
Az, hogy rendes ÁFA-s, engem megnyugtatott. Innentől, ha a seggét a földhöz veri is, jár rá az 1 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged