-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Szia!
Direkt nem írtam árat, kíváncsi voltam mit tartotok jó ajánlatnak. Munka szempontjából igazából a céges levelezés és WPS Office Táblázat, dokumentum részei fontosak, minden mást intézek laptopról. Ezért is mondom, hogy inkább a szép kép lenne a lényeg, meg az, hogy gördülékenyen menjen az OS. Szerintem ezek iszonyat alap elvárások, kivéve a jó kijelzőt persze. 83.000 Forintot (ennyiért találtam meg az általad javasolt Samsungot) nem szívesen költenék, mert azt már nem használnám ki, ha nagyobb összegben gondolkodnék, akkor már iPad-et vennék, mert az legalább kommunikálna akkor a telefonommal (amit viszont teljesen kihasználok), de valóban figyelemre méltó ez a Samsung.
Pl valami ilyenre gondoltam, hogy ez egy jó konstrukció: Lenovo IdeaTab3 A8
cidalain
Na tessék addig keresgéltem, hogy közben nem láttam a Te válaszodat! Nagyjából ugyanarra jutottunk akkor, erről a Lenovo-ról van esetleg valami tapasztalat? Általánosságban milyen az UI-ja a Lenovonak? A Tab 4 bemutatójánál érdeklődtem és ott tulajdonképpen csak pozitívumot mondtak a Lenovo-sok, korrektek voltak, megjegyezték, hogy frissítést nem gyakran kapnak, vagy egyáltalán nem (ami engem pont nem érint).
Közben megnéztem az Asus Z300M-et, a MA!-s srácok a teszt második oldalán ezt írják: "A gép gyenge pontja (árához képest legalábbis) a kijelző, illetve egészen pontosan a felbontás. 10 hüvelyken 1280 x 800 pixellel virítani nem nagy kunszt, noha a betekintési szögek jók, a fényerő is egészen korrekt. De ezt a felbontást 7 inchen érezni vállalhatónak, ebben a méretben azt eredményezi, hogy szabad szemmel is láthatók a pixelek, "szőrösek" a menüpontok. És még ezen is túllendülne az ember, ha nem lenne a ZenPad 10 egyébként egy relatív drága gép."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged