- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #71518 üzenetére
itt írtátok nekem, ha nem is konkrétan ebben a topikban mert nem emlékszem konkrétan...
lassú volt, naponta többször kellett újra indítanom, eldobálta a wifit, használat közben, és anno azt a választ kaptam, hogy nagy a lapozó file mérete, melyet root-al lehet csökkenteni.
annyira nem vagyok képben ebben, de még linket is kaptam, hogy állítsam vissza a 4.4-es droidot.
persze nem sikerült, így mérgemben el is ajándékoztam a tabot
a kezdeti beüzemelés után egy két hétre rá jöttek a "hibák", tünetek.
majd hard reset ami közel egy hétre meg oldotta a gondot, de volt hogy csak néhány napig volt probléma mentes. és kezdődött minden előröl.
lehet rosszul fogalmaztam neked, és nem a ram fogyott el hanem a lapozó file mérete nőtt meg...
egyszerűen a felhasználó élmény csökkent, és jelentősen.
egy belakott rendszer 1 GB rammal és Droid 5-el, jelentősen romlott az én véleményem szerint.
és napi szinten volt tisztítva clean masterrel is...
igazából én azok alapján hoztam meg a döntésem amiket itt olvastam, meg a nemzetközi fórumokon.
és hidd el kérlek, nem vitatkozni akarok, és ha én látom rosszul a dolgot, akkor be is látom és bocsánatot kérek.Timer: +1, nah puff neki
pont ezen "vitatkozunk" aliasz eszmét cserélnünk
pontosan erről beszélek én is hogy gyenge sajnos.
ha be van kapcsolva a FB alkalmazáson belül az automata videó indítás, akkor még jobban "belassul"
és én facebookra nem is használtam az ilyen tabomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest