Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
libamajas
üzenetére
Az az áramkör, fizikai biztonsági zár. Mivel a li ion ha kezd túltöltődni, melegszik -> hotagulas miatt térfogata nő -> egy lemezt, ami addig zárta az áramkört, kicsit eltolja úgy, hogy ne érintkezen, ezáltal már nem tölt. Tudom, mert csináltam házi li ion töltőt és tudom, hogy működnek ezek, elég komplex töltési mechanizmusuk van. A lényeg, nem tudod túltölteni
-
csendes
addikt
válasz
libamajas
üzenetére
Egy normális üzletben vásárolt tabletnél ettől általában nem kell tartani. Voltak kigyulladó mobilok, ahol a töltési elektronika rossz volt [link]. A hőmérséklethatárokat célszerű betartani, mert nagy hidegben lecsökken az akku kapacitása, nagyon nagy melegben pedig túlmelegedhet, de elvileg ezekre az esetekre is van védelem. És nagy hidegről meleg helyiségbe bevive páralecsapódás okozhat zárlatot, ezért ilyenkor érdemes várni. A Li-ion akku nem érzékeny a memóriaeffektusra, de nagyon lemeríteni nem jó (erre is van beépített védelem), tárolni 40% töltöttséggel ajánlott. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX