- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
tjb007 #64652 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg reménykedek egy erős BF-ben, így egyelőre magyar forrásból nézek cuccokat. Ezeket találtam:
Lenovo A7-10 ADAM
Lenovo A8 A5500
ASUS MeMO Pad 7 ME70C
Allview Viva Q8 Pro
WayteQ xTAB-8X Quad GPS + 3G
Asus Fonepad 7 ME175CG 8GB Wi-Fi + 3G RefurbishedNem igazán tudok ezek közül dönteni, mindről olvastam jókat.. A Lenovo A8 eddig a legszimpatikusabb bár valaki azt írta, hogy napfénybe elég gyenge a kijelzője.. Utoljára a Fonepad 7 tesztjét láttam, az is elég meggyőző volt. Ötlet? 2Gb-ról már lemondtam, ahogy olvastam marhára nem kell, tényleg max oldalnézetes játékokat tolnék rajta semmi FPS, meg 3D-s autózás, internet (max 2-3 ablakkal), olvasás, filmezés (max HD-be de gondolom a 7"eseknél az nem játszik annyira, illetve nincs sok értelme vagy mégis?). OTG kéne mondjuk lehet azt nem tudja mindegyik. Akkuidő még szempont lenne de ahogy látom olyan nagy difi nincs köztük.
A 7" és 8" között is nehéz dönteni, mert ugye a 8asok HD felbontással jönnek általában, így nem csak a fizikai méret miatt nagyobbak hanem a felbontás is számít. Sajnos BF-ig már nem tudok élőbe megnézni kettőt csak a netes képekre tudok hagyatkozni, úgyhogy örülnék egy kis helpnek.
Illetve, ha már külföld, Amazon tabletjeit (pl. Fire HD 8) miért nem ajánlja senki nagyon? Nem írnak rosszakat róluk a userek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest