Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Köszönöm az információt, sajnos akkor kénytelen vagyok feljebb tolni az árat mivel számomra értelmetlennek tűnik egy olyan tablet megvásárlása ami idővel belassuló, szoftveresen haldokló pokollá változik és nem lehet újrahúzni..Mindenképp olyant szeretnék amihez le tudok tölteni elérhető filmware-t a saját oldalukról, amit aztán fel tudok tenni rá(így valódi kliensprogram ami mindent megcsinál helyettem nem is érdekel a lényeg hogy legyen filmware).
Plusz elfelejtettem mondani hogy mindenképp szeretném navigációra is használni a készüléket a multimédián kívül. Sokaknak mondtad az lg gpad 7-et hogy ebben erős a gps tehát nekem az is megfelelő lenne amennyiben ahhoz van elérhető filmware(gondolom ahhoz van?). Viszont rákeresve pl iponon is már nem elérhető azt írja mármint a LG G-Pad 7.0 V400 7". Honnan tudnám biztonságosan megvásárolni garanciával 40 körül?(Bár tudom hogy ez már pofátlan kérdés, de ez nekem tökéletes lenne csak bizonytalan vagyok a beszerzésében, használtat semmiképp nem szeretnék. Előre is kösz.
-
atala
addikt
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Megkérdeztem a T-nél meg lehet venni 20 havi kamatmentes részletre 39800 Ft-ért. (1990 Ft/hó)
Akkor ezek fényében melyiket ajánlanád?
Alcor Access O819M - Bele kell piszkálni, kém programot le kell írtani róla (45.000 Ft)
WAYTEQ 8'' - XTAB-8X - Át kell particionálni (35.000 Ft)
Huawei MediaPad T1 8.0 LTE (40.000 Ft)Nekem a huawei szimpatikusabb. Árához képest nagy tudású, csak a procit nem ismerem.
A lányom régi tabletébe egy RK3188 Mali400 MP4 volt. A huawei-be pedig egy Quallcomm MSM8916 1,2 GHz Quad Core.
Mennyivel gyengébb ez a proci? -
atala
addikt
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Igen, én is úgy nézem, hogy nem sok esély van a jó tabletre.
A T-nél a Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 39.800 Ft 2 év hűséggel. A tévére, és a vezetékes telefonra úgy is szoktunk hűséget vállalni, majd megnézem mikor járna le.
Ha más nem lesz akkor marad a wayteq és a particionálás, vagy a alcor és a kém progi leírtás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest