-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még nincs. De lesz. A 8-asra már kijött. Gondolom nem egyszerre tolják át az összes tablet szériára, és a G2, G3 telefon szériákra. Azért írtam mert lehet hogy ez valakinek előny. Én nem tudom hogy milyen
Nem tudom kik szidják és miért, és milyen telójuk van - de ezeket fenntartással kezelném: valaki a francia kocsikat szidja valaki az olaszt, valaki a windowst valaki az android 5-öt, valaki az apple-t. ez egy ilyen világ, fikázni kell
.
(#59378) Ramoskaa:
7"-hoz 1280×800 pixeles kijelző illik. ez alatt "gagyi". e fölötti meg csak csúcskategóriában van ha van (=azaz rohadt drága).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest