Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Én pont fordítva vagyok,mert a telefon mindig nálam van,mert nem nagy zsebben elfér,jó az,hogy megkapjak egy fontos emailt,vagy meg tudjak nézni valamit gyorsan,a tabletet meg akkor viszem magammal,ha tudom hogy használni is fogom.Emiatt adtam el a Z2-t,mert minek egy erőgép telefon,ha ki se használom a fene kuksolja órákig az 5"-t jojózik a szemem,most egy Op3nDott telefont használok ilyen célra,inkább veszek egy "bika" 8" táblát mert inkább az legyen gyorsabb,mint a telefonom. De hát kinek mi a fontos,nem vagyunk egyformák.
Nekem most lenne is pénzem a Sony-ra,de valahogy sajnálok kiadni 100-at érte. Van egy szintén Op3nDott táblám - még akkor vettem amikor megjelent 24-ért -,és nemtudom megéri-e,főleg a mostani 15000-es árhoz képest,hogy több mint 6-szor annyiba kerül,mert a teszkóssal abszolút semmi gond nincs maga teljesítményében jó,még felül is múlja amit várna az ember,akkuidő szintén jó,kijelző is rendben van. Lehet érdemes lenne várni kicsit,hátha dobnak piacra valami újdonságokat,esetleg 64 bites procikkal,olcsóbban nagyobb tudással.(nemtudom ennek felhasználó szempontjából van-e értelme,észreveszi-e..).
Az a gond,hogy 8"-osból túl nagy kínálat nincs,amire azt mondanám,hogy na ez megéri,és mondjuk van neve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX