Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopeter73
csendes tag
válasz
Azolcsóság #54135 üzenetére
Igen, még belül vagyok bőven a 45 napon, sőt 2 nappal ezelőtt érkezett a készülék. Remélem nem tart olyan sokáig az ügy intézése, és valóban a csere lenne a legjobb megoldás.
Pont azért rendeltem a cube27gt-t, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapott...
Őszintén szólva én eddig meg voltam elégedve velük, ugyan csak telefonokat rendeltem, de vámot, áfát egyikre sem raktak, két hét alatt itt volt mindig, és eddig a készülékekre sem volt panasz. Náluk lehet holland postával rendelni díjmentesen, és a feladó rovatban rotterdami cím szerepel, nem tudom, hogy ez közrejátszik-e abban, hogy kvázi unión belüli szállítás és emiatt elkerüli a vámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Kindle Paperwhite 2
- Vadonatúj - LENOVO Tab M11 (TB330FU) 11" Col IPS, 8GB Ram!! Szürke
- Lenovo Legion Y700 2022 8colos Gaming Tablet (Ipad Mini 6 helyett megfelelő Android alternatíva)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen (2020) 128GB Wi-Fi Magic Keyboarddal és Apple Pencillel
- iPad Air 5 256 Gb-os + Apple Smart Keyboard Folio
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest