- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
tjb007 #53903 üzenetére
Köszönöm
Nagyon gondolkodom még ebben az 1GB ramban. Nem értem, hogy az LG miért tett jobb hardvert a 8-as tabjába, hardverileg azt venném, kijelzőileg a 10-est. Szóval még 1 kicsit tipródom... Leginkább ez az 1GB ram zavar. Vagy a kijelzőböl kellene alább adnom, vagy a ramot kellene elfogadni, vagy az a 80kHUF-os árat nem lőttem be jól.
Ha mondjuk szeretnék 1,5, de leginkább 2GB ramot, akkor mi az amit ajánlanál? Mondjuk felejtsük el az ár limitet (na azért ne teljesen), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
(Természetesen én is keresgéltem, de nem mondanék típusokat, hogy ne befolyásoljam amit te ajánlasz)Amúgy az is érdekelne, hogy Te mit használsz? Egy fórum szakértő, aki benne van a témában, ismeri a lehetőségeket/típusokat, mi mellett tette le a voksát?
Azolcsóság: köszönöm neked is a segítséget, de megmondom őszintén, hogy olyan márkákat írtál, amiket még az életemben nem is hallottam, egy kicsit nehezen tájékozódom, egyelőre örülök, ha az ismertebb márkáknak feltérképezem a választékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Synology NAS
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest