Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszönöm

Nagyon gondolkodom még ebben az 1GB ramban. Nem értem, hogy az LG miért tett jobb hardvert a 8-as tabjába, hardverileg azt venném, kijelzőileg a 10-est. Szóval még 1 kicsit tipródom... Leginkább ez az 1GB ram zavar. Vagy a kijelzőböl kellene alább adnom, vagy a ramot kellene elfogadni, vagy az a 80kHUF-os árat nem lőttem be jól.
Ha mondjuk szeretnék 1,5, de leginkább 2GB ramot, akkor mi az amit ajánlanál? Mondjuk felejtsük el az ár limitet (na azért ne teljesen
), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
(Természetesen én is keresgéltem, de nem mondanék típusokat, hogy ne befolyásoljam amit te ajánlasz)Amúgy az is érdekelne, hogy Te mit használsz? Egy fórum szakértő, aki benne van a témában, ismeri a lehetőségeket/típusokat, mi mellett tette le a voksát?
Azolcsóság: köszönöm neked is a segítséget, de megmondom őszintén, hogy olyan márkákat írtál, amiket még az életemben nem is hallottam, egy kicsit nehezen tájékozódom, egyelőre örülök, ha az ismertebb márkáknak feltérképezem a választékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmvilág
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
Dr.NX