- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
NoMagix #53648 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Ismerősnek most lett véve Lenovo A7 fillérre ugyanennyiért, gondolkoztam rajta hogy veszek magamnak is, de a nagyobb kijelző sokkal jobb lenne (igaz kisebb PPI, nem tudom a 160 még mennyire használható). Már csak az a kérdés hogy mennyivel jobb a Rockchip 3188 a MTK 8121-nél, és számít-e hogy LPDDR2 helyett DDR3 van benne
Mert minden más specifikáció megegyezik, és ha a Lenovo szintjén vagy afelett van, akkor instant buy.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
NoMagix #53648 üzenetére
Köszönöm, szívesen olvasom!
Milka 78:
Nagyon komoly játékokat nem is akarunk vele játszani, autóverseny, meg fps-ek szerintem nem tabletre valók, meg arra van PC. Ha ez a proci van kb. olyan játékokra, mint az én MTK 6589 1.2GHz-es négymagos telefonom (a teszt alapján ezt látom), akkor az nekünk tökéletesen megfelelne. Ahogy olvasom a Pipo ROM-jai jók is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest