- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
tvamos #48416 üzenetére
Egy Garmin nüvi 30 kapcsán kezdtem el kutakodni, ami ugyan nem micro, hanem mini USB-s, és ezt találtam. Aztán nézelődtem Motorola telefonok terén is (van még régről egy v360-asom, és az sem volt hajlandó pl. PC-ről vagy egy általános szivargyújtós USB aljzatról tölteni, pipa is voltam miatta), arról ugyanezen az oldalon találtam némi infót.
Tábla ügyben (ha a tábla igényelt töltőárama az USB szabvány szerinti max. áramnál jóval nagyobb, pl. 1-2 Amper) szerintem hasonló az elv: ha a gyártó saját micro USB-s töltőjét használod, akkor abba be van drótozva egy bizonyos értékű ellenállás (nem feltétlenül a kábelben, inkább a töltőfejben). Ezt a tab "látja" és mer fogyasztani. Ha viszont akár más, akár ugyanazon kábellel, de pl. PC-re dugod, a tab nem látja a töltőfejben ismert értékű ellenállást, és azt mondja, hogy "oké, látom én, hogy USB-re dugtál, de legfeljebb adatokat közlök, tölteni nem fogok".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest