-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
I.T.E.M #4054 üzenetére
Elnézést, a telefon, amiről írtam, nem volt garanciális, csak az érdekesség kedvéért írtam, hogy itthon is tud várni sokat az ember arra, hogy utána nagyon le akarják húzni, és még csak nem is a korrek2000 kft-ről volt szó, hanem...
(elnézést a korrekt2000 kft-től, ha van ilyen)
Egyébként meg nem is értem, hogy ha egy széthekkelt telefonnak/elektronikai eszköznek hardveres baja van, mit nyünnyögnek a szervizesek... mintha a forrasztás a rossz fw miatt engedne el... ehhh....A rugalmasságukról szerencsére nincs kézzelfogható tapasztalatom, de slatedroid fórumán több ízben leírják a vásárlók, hogy elromlott-visszaküldték-javítás/csere-visszakapták.
Általában a merrimobiles-től veszik a népek a kütyüket, de azok a webshopok, amiket nevesítettem, általában ugyanígy járnak el...
Kezdik Kínában is ismerni az after-sales-support fogalmát, meg a vevői megelégedettség erejét... és ha ezt felhozzák olyan szintre, mint ami Nyugaton elvárás, illetve gyúrnak még egy picit az összeszerelési-, ill. anyagminőségre, akkor Isten irgalmazzon a neves nyugati márkáknak...@megalover (#4057):
1)
nézegesd meg a specifikációkat, meg a külsőt, nézegess kicsit pl. aliexpress-en, és _nagyon_ meg fogsz lepődni2) tény, hogy a saját márkanév miatt _esetleg_ jobb, mint egy nagyondzsunka-tablet, de közel sem tényszerű.
emlékezz csak az Advent Vega / PoV Mobii párhuzamra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest