- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
tjb007 #37628 üzenetére
Igazad van nem tudom, csak a többi tesztben látom hogy ennyi meg annyi magos, de le is írtam, hogy nem értek hozzá, azért is kérdeztem. Az megint más, hogy ha jóhiszeműen kérdez az ember vmit, akkor van aki egyből támad, hogy tudatlan, még úgy is, hogy többször elismertem, hogy ezen a téren az vagyok. Na mindegy biztos én vagyok túlérzékeny, vagy túl empatikus, az én szakterületemen, már ha nevezhetem annak, sose vagyok kioktató, elmondom akár 10x is, mert tudom, hogy annak aki nem ért hozzá, nem olyan nyilvánvaló és egyszerű, mint nekem.
Ha csak 4 magos vagy 2 nekem 8, nem játékra akarok venni, önmagában az IPS kijelző és a 3 év garancia is elég lenne nekem 55-60e ftért, mert nem divatból venném két hónapra, hanem hosszú távra tervezek vele.
Attól függetlenül lehet, hogy kamu az egész, azért is kérdeztem meg tőletek, mint jobban tájékozottaktól...
A 16:9 meg 16:10 meg sztem common mistake, bevallom őszintén sose osztottam vissza, de nem egy bolt honlapján is láttam a termék jellemzői közt, azért is nem tűnt fel, hogy tévedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest