Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Treff86

csendes tag

válasz tjb007 #37628 üzenetére

Igazad van nem tudom, csak a többi tesztben látom hogy ennyi meg annyi magos, de le is írtam, hogy nem értek hozzá, azért is kérdeztem. Az megint más, hogy ha jóhiszeműen kérdez az ember vmit, akkor van aki egyből támad, hogy tudatlan, még úgy is, hogy többször elismertem, hogy ezen a téren az vagyok. Na mindegy biztos én vagyok túlérzékeny, vagy túl empatikus, az én szakterületemen, már ha nevezhetem annak, sose vagyok kioktató, elmondom akár 10x is, mert tudom, hogy annak aki nem ért hozzá, nem olyan nyilvánvaló és egyszerű, mint nekem.
    Ha csak 4 magos vagy 2 nekem 8, nem játékra akarok venni, önmagában az IPS kijelző és a 3 év garancia is elég lenne nekem 55-60e ftért, mert nem divatból venném két hónapra, hanem hosszú távra tervezek vele.
    Attól függetlenül lehet, hogy kamu az egész, azért is kérdeztem meg tőletek, mint jobban tájékozottaktól...
    A 16:9 meg 16:10 meg sztem common mistake, bevallom őszintén sose osztottam vissza, de nem egy bolt honlapján is láttam a termék jellemzői közt, azért is nem tűnt fel, hogy tévedés.

Új hozzászólás Aktív témák