- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Mike88 #35530 üzenetére
Az ilyen kategóriájú tabletekre értettem, nem konkrétan arra, azért kérdeztem meg, hogy van-e már használható ilyen árban (pl 25k használtan)
Wayteqnek egyik tabját, illetve concorde 9.7-et használtam pl, amiknél elég zavaró dolgok voltak (előbbi borítása recsegett, újraindulgatott, elszíneződött a kijelző a legkisebb nyomásra, utóbbi sokszor nem érzékelte az érintést, illetve lassú is volt). A concorderól rémlik, hogy az valaminek az "átcimkézett" változata, ezért gondoltam, hogy az ahhoz képest feleannyiért árult tabletekkel egy évvel később sem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Több pénzt meg nem érne meg nekem, könyvre ott a Kindle, de scannelt pdfet lehetetlen azon olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest