- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Mint írtam (vagy a másik topicban?), nekem egy telefon (telefonálás, fotó, zene, sok napos üzem) és egy 14" notebook (programozás, virtualizáció, munka, filmek) kelle.
Elsődleges célja az, hogy suliban/otthon tudjak rajta jegyzeteket olvasni, de emellett neteznék is, és a naptár részlege is hasznos lenne. Amin még gondolkodok, az a GPS, esetleg kapacitív vezérlés.
Ez nekem azért lenne jó, mert kisebb, könnyebb, hosszabb üzemet biztosít egy notebooknál/netbooknál, és erre a célra az érintőkijelző kezelése talán könnyebb is.
Okostelefonon nem jó jegyzetet olvasni, és rövidebb ideig bírja csak az aksija (átlag telefonhoz képest). Esetleg net és gps miatt lenne érdekes (ha tud offline navit), de többe kerül egy egyszerűbb (nekem megfelelő) modellnél (főleg ha nem zárt oprendszeres, márpedig gps-hez azért ez csak kéne), kevesebb ideig bírja, és a legtöbbön nincs LED villanó/világítás, ami nekem fontos.Szóval egy ilyen tabletféleség jó lenne talán, de ki kéne próbálnom 1-2 napig, hogy milyen. Persze felmerült bennem az e-reader gondolata is... de ha már 40k körül lehet kapni egy android tabletet, ami azért csak többet tud, akkor azért inkább azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Transmission (Mac OS X, Unix, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged