-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Én is őszinte leszek: vigyázni kell rájuk.
A ZTE Blade-em 2,5 éves, karcmentes, az akksija remek kondiban, és minden tökéletesen megy rajta. (Innen is külröm köszönetem Kelzsocának a Froyo R8 Hun-ért ami szintén több mint két éve fut reccenés mentesen a telón)
Az előző telefonom egy Alcatel 756 volt, 6,5 évesen cseréltem le a Blade-re, de a mai napig működik, félévente egyszer feltöltöm, tartaléktelefonként pihen a dobozában.
Előtte való telefonomat mondjuk 2-3 évesen ellopták, de jól jártam utána a 756-tal.
A Canon 550D-m 3 éves, szintén jó állapotban nincs rá panaszom, és még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáznék rá, mert szeretem magammal vinni ahova csak lehet, legyen az kirándulás, városi séta, stb. ezen kívül forgatási eszköz is, tehát van nyüstölve, de amennyire lehet figyelek és vigyázok az eszközeimre.Hacsak nem valami silány ólommentes forrasztás miatt jön szét egy alkatrész belül, akkor viszonylag hosszú élet elé nézhetnek, nem kell ezen aggódni.
-
csibe1
addikt
válasz
Zozzer888 #33419 üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk ahogy előttem is említették.
Ez majdnem mindenre igaz,szinte senki sem gyárt túlzottan tartós dolgokat.
A minősége,optimalizálása jobb a drágább tableteknek,de ott se érdeke a gyártónak,hogy ne vedd meg az újat.
A szervizelésük x év után meg érdekes,általában már nem éri meg.Némelyik úgy van összerakva,hogy alig van benne csavar,ragasztás fogja össze,hogy minél nehezebb legyen szervizelni,otthon meg neki se állj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest