- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz Zozzer888 #33419 üzenetére
Én is őszinte leszek: vigyázni kell rájuk.
A ZTE Blade-em 2,5 éves, karcmentes, az akksija remek kondiban, és minden tökéletesen megy rajta. (Innen is külröm köszönetem Kelzsocának a Froyo R8 Hun-ért ami szintén több mint két éve fut reccenés mentesen a telón)
Az előző telefonom egy Alcatel 756 volt, 6,5 évesen cseréltem le a Blade-re, de a mai napig működik, félévente egyszer feltöltöm, tartaléktelefonként pihen a dobozában.
Előtte való telefonomat mondjuk 2-3 évesen ellopták, de jól jártam utána a 756-tal.
A Canon 550D-m 3 éves, szintén jó állapotban nincs rá panaszom, és még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáznék rá, mert szeretem magammal vinni ahova csak lehet, legyen az kirándulás, városi séta, stb. ezen kívül forgatási eszköz is, tehát van nyüstölve, de amennyire lehet figyelek és vigyázok az eszközeimre.Hacsak nem valami silány ólommentes forrasztás miatt jön szét egy alkatrész belül, akkor viszonylag hosszú élet elé nézhetnek, nem kell ezen aggódni.
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
- Uj Apple iPad Pro 11" M1 256GB Wifi + Cellular 1 ev garival
- Surface bill. kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest